8,7 65 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

Warp systems

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen. We bieden twee smaken aan SpeeTherm en SpeeTile.

De dunne, lichte en makkelijk te leggen systemen van WARP Systems leg je razendsnel over een bestaande ondervloer. Ideaal bij het verbouwen van een bestaande woning waar de opbouwhoogte beperkt is!

Wat is vloerverwarming?

Vloerverwarming is een comfortabele manier om je woning of kantoorpand te verwarmen. Je hebt als het ware een grote radiator in je vloer die egaal de warmte verspreid. Je hebt twee verschillende soorten vloerverwarming: elektrische vloerverwarming en watergedragen vloerverwarming.

Watergedragen vloerverwarming is het meest geschikt om als hoofdverwarming te gebruiken. Ook is het mogelijk om met watergedragen vloerverwarming, zoneregeling toe te passen. Dit is de meest effectieve manier om je woning te verwarmen.

Watergedragen vloerverwarming wordt ook wel LTV verwarming genoemd of wel laag temperatuur verwarming. Dit is een secundair verwarmingssysteem en moet altijd gekoppeld worden aan een primaire warmtebron zoals een CV-Ketel of warmtepomp. Dit systeem werkt doormiddel van een verdeler waar alle verwarmingsbuizen van de vloerverwarming aan gekoppeld zijn. Deze verwarmingsbuizen zijn gevuld met water. De verdeelunit wordt gekoppeld aan de warmtepomp of aan een CV-Ketel door er nog een pompunit aan te koppelen.

Bij watergedragen vloerverwarming wordt de ruimte verwarmd door middel van stralingswarmte. Dit is anders dan een radiator waarbij de lucht in een ruimte wordt verwarmd. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige temperatuursverdeling en voelt comfortabel aan. Door de lage watertemperatuur die vloerverwarming nodig heeft heb je minder energieverbruik. In combinatie met en warmtepomp kan vloerverwarming zelfs koelen. Door de verwarmingsbuizen stroomt dan kouder water welke de warmte uit de ruimte onttrekt. Hierdoor voelt de temperatuur in een ruimte aangenamer aan.

WARP Systems is producent en leverancier van de nieuwe generatie watergedragen vloerverwarmingssystemen. Deze dunne en snelle verwarmingssystemen hebben een opbouwhoogte van slechts 1,5cm. In combinatie met een warmtepomp is het zelfs mogelijk om de ruimte te koelen. Handig aan deze systemen is dat je deze zelf kunt installeren. WARP Systems biedt hiervoor duidelijke handleidingen en handige montage instructievideo’s op YouTube.

Lees meer

Brochure
Bekijk alle informatie in de brochure.

Download

Of vraag direct een offerte/advies aan

Offerte

Wanneer SpeeTherm?

SpeeTherm is de ideale keuze bij stijve, zwevende afwerkvloeren zoals laminaat of duoplank en bij betonnen of (instabiele) houten ondervloeren. Ook op slaapkamers waarbij snel opgewarmd en afgekoeld moet worden of op ondervloeren met een maximale belasting. Het gaat hierbij om een zogeheten droogbouw vloerverwarmingsysteem, bestaande uit voorgevormde EPS vloerplaten, AluTherm warmte geleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuis. SpeeTherm 15 is een zeer dun systeem (vanaf 15 mm). Heb je meer opbouwhoogte beschikbaar? Ons SpeeTherm 30 systeem heeft een opbouwhoogte van 30mm en isoleert 2x zoveel als het SpeeTherm 15 systeem.

Lees meer

Warp systems | Vloerverwarming Limburg

Wanneer SpeeTile

SpeeTile is een zogeheten ‘natbouw systeem’. Dat betekent dat het wordt afgewerkt met een natte afwerklaag. De natte laag omsluit de buizen van het systeem waardoor warmte en koeling goed overgedragen worden aan de bouwmassa. Dit levert maximaal rendement op. De SpeeTube verwarmingsbuizen liggen direct onder het oppervlak en zijn snel op temperatuur. Het systeem hoeft daardoor niet dag en nacht aan te staan, wat energie bespaart!

Lees meer

Warp systems | Vloerverwarming Limburg

Voordelen Warp systems op een rij

  • 1. Geen koude voeten

  • 2. Lagere energiekosten

  • 3. Bespaar ruimte

  • 4. Verwarm snel

  • 5. Betere luchtkwaliteit

  • 6. Geen onderhoud nodig

  • 7. Veilig

  • 8. Koelen met vloerverwarming

  • 9. Gelijkmatige warmte

  • 10. Comfort

Offerte aanvragen