8,8 71 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

FLOORÉ Ondervloerverwarming

Ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten

Ondervloerverwarming

Maak kennis met ons innovatieve vloerverwarmingssysteem: FLOORÉ ONDERVLOERVERWARMING. Dit systeem biedt talloze voordelen, waaronder een geringe opbouwhoogte en lage thermische inertie. Bovendien is het direct beloopbaar!

Dit product staat bekend om zijn snelle opwarmtijd en is ideaal voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met een opwarmtijd van slechts enkele minuten en de mogelijkheid van niet-continu gebruik, biedt dit systeem een hoge thermische efficiëntie.

Een groot voordeel van dit systeem is dat er geen dekvloer nodig is. Dit betekent dat de opbouwhoogte minimaal is, vaak minder dan 3 cm. Hierdoor is het systeem perfect geschikt voor situaties waar ruimte beperkt is.

FLOORÉ ondervloerverwarming | Vloerverwarming Limburg

Volledig vermogen binnen 45 minuten

Daarnaast bereikt het systeem zijn volledige vermogen al binnen 45 minuten, waardoor u snel kunt genieten van een comfortabele en gelijkmatige warmte in uw huis.

Bij Vloerverwarming Limburg streven we naar uw tevredenheid. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professionele installatie en uitstekende service. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste vloerverwarmingssysteem en om het vakkundig te installeren.

Vloerverwarming Limburg

Renovatie of nieuwbouwproject

Eenvoudig, praktisch en efficiënt - dat is wat ons revolutionaire systeem, met een lage opbouwhoogte en de grootste energie-efficiëntie, te bieden heeft. Of u nu een renovatie of nieuwbouwproject heeft, ons systeem is ideaal voor beide.

Met de voordelen van ons droge systeem geniet u van snelle en efficiënte verwarming. Het beste van alles is dat u uw nieuwe vloer gewoon bovenop de oude kunt leggen, waardoor u tijd en geld bespaart met minder stappen in het proces.

Maximaal comfort is gegarandeerd, en ons systeem is zelfs geschikt als plafond- en wandverwarming. Of u nu verwarming of koeling nodig heeft, ons systeem kan het allemaal aan. En met een totale opbouwhoogte van minder dan 3 cm, is het eenvoudig en snel te plaatsen.

Of u nu een renovatie of nieuwbouwproject met hoge energie-efficiëntie heeft, ons systeem is ideaal voor beide. Wacht niet langer en ontdek de vele voordelen van ons systeem voor uw project.

Vloeropbouw mogelijkheden

Zie onderstaande vloeropbouw mogelijkheden en varianten.

Met parket Met tegels
1. Bestaande vloer 1. Bestaande vloer of ondervloer
2. Paneel Toptechnics Dryfloor 2. Paneel Toptechnics Dryfloor
3. Buis 3. Buis
4. Onderlaag voor ondersteuning 4. Tegellijm
5. Zwevende parket  5. Tegels
FLOORÉ ondervloerverwarming | Vloerverwarming Limburg

Bouwproces versnellen

Geen droogtijd dekvloer

Wij van Vloerverwarming Limburg versnellen met dit systeem het bouwproces aanzienlijk, omdat er geen droogtijd voor de dekvloer nodig is. Bij traditionele stralingssystemen moet de dekvloer altijd drogen en uitharden, wat meestal minimaal 3 tot 4 weken duurt, afhankelijk van de hoogte en het type materiaal dat wordt gebruikt. Bovendien moet er na deze periode nog minstens een week gewacht worden voordat de installatie voor de "eerste keer" mag worden opgestart.

De afwezigheid van een dekvloer vermindert niet alleen aanzienlijk de bouwtijd, maar stelt de installateur ook in staat om gemakkelijk alle bouwfases te controleren. Dit voorkomt de noodzaak van externe interventie en vergemakkelijkt aanzienlijk alle tests die door de normen worden voorgeschreven.

Wij streven ernaar om het bouwproces efficiënter en probleemloos te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw bouwproject kunnen versnellen en vereenvoudigen.

Vloerverwarming Limburg

Droogbouwsysteem met 13 mm en 25 mm platen

Ons dunste paneel is slechts 13 mm, waardoor de hoogte van de kamer minimaal afneemt.

Bevat:

  • Vloerpanelen
  • Premium vloerverwarmingsbuizen
  • Aluminium tape
  • Hulpstukken voor buizen

Het meest geschikt voor:

  • Vloeren die al geïsoleerd zijn
  • Ruimten waarin de toename van de vloerhoogte zo klein mogelijk moet zijn
8,8
71 reviews
Beoordeel ons