8.1 / 10 54 recensies 
046 707 808 9 Let op wij verstrekken telefonisch geen prijzen.

Vloerverwarming Limburg

Wie vloerverwarming overweegt, kan eigenlijk niet om Vloerverwarming Limburg heen. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche zijn wij inmiddels meer dan vertrouwd met het aanleggen en installeren van vloerverwarming bij particuliere woningbezitters, kantoren, winkelpanden en grote ondernemingen.

Vloerverwarming Limburg voor comfortabele warmte en een aangename prijs

  • U heeft binnen 24 uur na aanvraag een eerste offerte
  • We zijn scherp geprijsd
  • Onze medewerkers zijn vakbekwaam en VCA-gecertificeerd
  • We werken snel en zijn flexibel
  • Onze levertijden zijn kort en de service is optimaal
  • We werken uitsluitend met A-kwaliteit producten en onderdelen
  • We leveren enkel watergedragen systemen
  • Uitstekende klanttevredenheidsscore: 8.0  
Vloerverwarming Limburg: Dé beste in vloerverwarming
Klanten aan het woord

De vloerverwarming werd in 2 fases (diverse etages) gerealiseerd. Werkzaamheden werden kundig en snel verricht. Toen zich na afronding van fase 2 een probleem voordeed, heeft Bryan er alles aan gedaan om een oplossing te zoeken. Uiteindelijk is het netjes afgewikkeld. Echt goed!

   |    Manon
06/05/21

Hoi John, De buurman had gelijk, maar dat had ik ook al gezien toen jullie daar bezig waren. Jullie zijn kanjers: perfect werk, netjes alles opgeruimd. Installatie ziet er keurig uit, ook de meterkast. Bedankt en veel succes.

   |    Pierre
06/05/21

Uw woning ook lekker verwarmen met vloerverwarming?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Vloerverwarming Limburg is klaar voor de toekomst

De energietransitie - waar iedereen vroeg of later mee te maken krijgt - heeft gevolgen voor de wijze waarop wij bijvoorbeeld de temperatuur in onze woningen regelen. Voor 2050 moeten alle huizen in Nederland van het gas af en daar houden wij nu al rekening mee.

Vloerverwarming Limburg loopt mede voorop als het nieuwe technologieën betreft voor energiezuinige vloerverwarmingssystemen. Van ons krijgt u niet alleen het beste advies voor nu maar ook voor later. We willen niet dat u spijt krijgt van uw investering, maar dat u juist blij bent dat u op tijd een verstandige keuze heeft gemaakt.

Vloerverwarming infrezen is stofarm maar niet geruisloos

Vloerverwarming aanleggen is iets anders dan vloerbedekking leggen. Ons werk kan (geluids)overlast geven als u tijdens de werkzaamheden thuis bent. Bijvoorbeeld bij het frezen van sleuven ten behoeve van de leidingen. Omdat we snel werken en gebruikmaken van stofarme freesmachines en kwaliteitsgereedschap zal de overlast beperkt zijn, maar we vinden het belangrijk om u hierover te informeren. Het zou fijn zijn als u dan uw buren informeert.

Garantie vloerverwarming

U mag ervan uitgaan dat wij elke opdracht die we aannemen ook aankunnen. Vloerverwarming Limburg werkt uitsluitend met producten van A-kwaliteit en vakmensen. Op ons systeem geven wij twee jaar garantie en als u een magnetische vuilafscheider plaatst, verlengen wij die met nog eens drie jaar. Op de vloerverwarmingsbuis ontvangt u 50 jaar garantie en 10 jaar voor eventuele gevolgschade.

Indien u kiest voor een servicecontract bij ons, is het mogelijk om de garantieperiode te verlengen. We informeren u hier graag over.

Vloerafwerking bij vloerverwarming

Nadat we bij u vloerverwarming hebben geïnstalleerd, moet de vloer bijna altijd worden afgewerkt met bijvoorbeeld een cementdekvloer of een anhydrietvloer om de vloerbedekking van uw keuze te kunnen leggen. Deze werkzaamheden kunt ook neerleggen bij Vloerverwarming Limburg.

U kunt bij ons ook terecht voor alle gangbare natuursteen tegels, keramische vloer- en wandtegels, siergrind of laminaat voor de afwerking van de vloer. We verwijzen u graag door naar een van onze betrouwbare netwerkpartners

Meer informatie opvragen Offerte aanvragen

Klanten vertellen 8,1 54recensies Beoordeel ons

Recent project

Bent u enthousiast geworden?
Offerte aanvragen

Meer informatie of inzicht in de kosten van uw toekomstige vloerverwarming?

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Klanten beoordelen ons voldoende
Klanten vertellen 8,1 54recensies Beoordeel ons