8,0 55 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

Vloerverwarming Maastricht

Vloerverwarming laten leggen in Maastricht?

U denkt er over na om vloerverwarming te laten aanleggen? Een slimme keuze want dit type verwarming brengt veel voordelen met zich mee: duurzaam, energiezuinig en vooral heel comfortabel.

Laat uw vloerverwarming professioneel aanleggen om de veiligheid te kunnen waarborgen. Onze experts leggen de vloerverwarming schoon en snel aan en sluiten vervolgens het systeem aan op de cv-installatie.

Laatste nieuwtje
Draadmatten

Lees meer + +

Laad meer +

Einde nieuwsarchief

Weten wat een vloerverwarming in Maastricht kost voor u?
Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Offerte aanvragen

Soorten vloerverwarming

Er bestaan verschillende soorten vloerverwarming: infrezen, draadmatten, noppenplaten, tackerplaten, droogbouwsystemen en tackeren op pur.

Vloerverwarming kan daardoor worden geplaatst op zowel nieuwe als bestaande vloeren. Voor elk type vloer is er wel een mogelijkheid om vloerverwarming te installeren: steen, hout of kunststof het is allemaal mogelijk.

Elke type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Om de juiste keuze te maken, kunnen wij u helpen en ondersteunen. Op deze manier kunt u uiteindelijk vooral genieten van een kwalitatief hoogwaardige vloerverwarming in uw woning in Maastricht.

Voordelen vloerverwarming

  • Een energiebesparing van 10-15 % ten opzichte van radiatoren
  • Een luchtvochtigheid die beter is voor de gezondheid
  • Geen onpraktische / lelijke radiatoren
  • Minder circulatie van stof
  • VCA-gecertificeerd personeel
  • 40 jaar ervaring in de bouwwereld
  • 15 jaar specialist in vloerverwarmingen
  • Zone- en etageregeling kan worden toegepast
  • Installatie in Maastricht en omgeving

Over Vloerverwarming Limburg

Vloerverwarming Limburg heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van vloerverwarmingen in onder andere Maastricht en omgeving. Bij ons staat u garant voor goede kwaliteit en service tegenover de beste prijs en korte levertijden. Onze monteurs zijn zeer vakbekwaam en VCA gecertificeerd.

Vloerverwarming Limburg is werkzaam in heel Maastricht en daarnaast ook in België, Duitsland (NRW) en Nederland waaronder HeerlenRoermond, Sittard, Venlo en Weert

8,0
55 reviews
Beoordeel ons