8.6 / 10 29 recensies 
  


Reviews

Schrijf een review
 10 / 10    5

Tijdens een complete verbouwing krijg je met heel wat bedrijven te maken. Vloerverwarming Limburg staat voor ons bovenaan. Qua prijs de helft (!) goedkoper dan een andere offerte en in aanloop naar de levering veel e-mail contact kunnen hebben. Samenwerking met de gietvloer levering verliep voorspoedig en het plaatsen van de vloerverwarming verliep erg aangenaam. Vakkundig en met veel vertrouwen. 120m2 werd in één dag aangelegd (tackerplaten)

 10 / 10    Thom
21-01-2019
 10 / 10    5

Offerte snel en transparant. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles volgens afspraken verlopen. Zeer tevreden met het resultaat.

 10 / 10    Oliver
29-11-2018
 10 / 10    5

Heel erg tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk personeel en goede adviezen. Ga zo door!

 10 / 10    Leanne
29-11-2018
 10 / 10    5

Een heel heldere offerte
Vakkundig en snelle installatie
Waar ik nog het meest tevreden over ben was hun oplosgerichtheide
Door een probleem met MIJN vloer, kon het werk niet in een dag gerealiseerd worden
Binnen een halfuur was John ter plekke
Alles werd opgelost zonder ook maar een cent te hoeven bij te betalen.
Ook een compliment voor de jongeman die het werk uitvoerde
Alles schoon en netjes achtergelaten
Kortom een bedrijf dat ik gaarne aanbeveel
Lees volledig +

 10 / 10    Leon
29-10-2018
 10 / 10    5

Fijn bedrijf. ik had eerder al eens een vloerverwarming door hun laten maken.
Recht door zee. Op hun advies gelukkig de bestaande vloer eruit gehaald en een nieuwe opbouw gerealiseerd. Oude vloer was achteraf gezien te slecht geweest, nu hebben we een mooie strakke vloer van voor tot achter. Met lekkere warme vloerverwarming erin natuurlijk.
Ik heb nog wel een paar klantjes voor jullie.

 10 / 10    Anja
04-03-2018
 10 / 10    5

Hallo Vloerverwarming Limburg,
Fijn dat jullie offerte zo transparant is. Hieruit had ikzelf kunnen opmaken wat bij ons van toepassing was en ben ik blij dat ik voor de optie "schoonpuincontainer" gekozen heb. Zo was meteen alles opgeruimd, want er kwamen me nogal wat zakken uit zeg.
Alles prima verlopen, advies, huisbezoek en ook de planning was perfect. Gewoon goed. Bedankt.
Ik zal jullie verder aanbevelen.

 10 / 10    Andre
04-03-2018
 10 / 10    5

Vloerverwarming aangeschaft goeie uitleg en zeer goed advies komen afspraken goed na en doen niet moeilijk over wat extra werk ,was dorpel vergeten weg te halen????
Ik beveel ze iedereen aan mvg Fam Garritsen

 10 / 10    Arjan
22-06-2017
 10 / 10    5

Perfecte afwerking.
Vriendelijk en vakkundig personeel

 10 / 10    LTVS BVBA
01-02-2017
 10 / 10    5

Snelle reactie op vraagstelling, situatie dezelfde dag ter plekke bekijken en advies gegeven

 10 / 10    Theo
21-08-2014
 10 / 10    5

Goede communicatie, oplossingsgericht meedenken toen in de planning werkzaamheden tegen zaten.

 10 / 10    Mark
26-04-2014
 10 / 10    5

Vlekkeloos en prettig verlopen, correct volk over de vloer, etc. etc. Niks mis mee. Aanrader.

 10 / 10    Fam.
13-11-2013
 10 / 10    5

John en zijn team hebben bij ons begin juni 2013 een vloerverwarming geïnstalleerd en tevens een tegelvloer (60x60 tegel) gelegd. Het is een enthousiast team met veel kennis van zaken. Werken nauwkeurig en ruimen alles netjes op. Het ziet er prima uit.

 10 / 10    Jan
12-06-2013
 10 / 10    5

Hoi John,
De buurman had gelijk, maar dat had ik ook al gezien toen jullie daar bezig waren. Jullie zijn kanjers: perfect werk, netjes alles opgeruimd. Installatie ziet er keurig uit, ook de meterkast. Bedankt en veel succes.

 10 / 10    Pierre
08-05-2013
 10 / 10    5

Toon onze reactie +
Hoi Tom,
Nog bedankt voor je mooie beoordeling.
Reeds een beetje gewend in de nieuwe situatie?
Veel succes verder.
 10 / 10    Tom
26-02-2013
 10 / 10    5

Levert vakwerk, werk wordt afgeleverd zoals is afgesproken.
Details zijn zeer belangrijk.

Toon onze reactie +
Bedankt voor de mooie beoordeling.
 10 / 10    Ilona
02-12-2012
Klanten vertellen 8,6 29recensies Beoordeel ons

Bent u enthousiast geworden?

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden? Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen
Klanten beoordelen ons voldoende
Klanten vertellen 8,6 29recensies Beoordeel ons

Social media

   

Meer informatie nodig?