8.6 / 10 44 recensies 
  


Reviews

Schrijf een review

Klanten Vertellen
 10 / 10    5

Bovenal: vakbekwaam en, in ieder geval tot nu toe ;) betrouwbaar bedrijf. Van de mogelijkheden werd optimaal gebruik gemaakt en voor de onmogelijkheden werd een oplossing bedacht. Keurig gewerkt! Ben er van overtuigd dat de beide heren die bij mij het werk gedaan hebben het op dezelfde manier bij zichzelf thuis zouden doen. Veel beter had het dus niet gekund!

 10 / 10    F
12-10-2020
 10 / 10    5

Met enige regelmaat werkt vloerverwarming limburg en schuyren Installatietechniek samen. Het is prettig werken met vloerverwarming limburg. Een top bedrijf waar kwaliteit voorop staat.

 10 / 10    Schuyren installatietechniek
04-03-2020
 10 / 10    5

Vandaag is op de bovenverdieping een vloerverwarming gelegd. Zijn super blij met het eindresultaat. Waren heel professioneel en vakbekwaam. Hebben duidelijke afspraken samen gemaakt. Wanneer wij beneden ook een vloerverwarming willen hebben, laten wij opnieuw Vloerverwarming Limburg komen! Wij raden dit bedrijf aan.

 10 / 10    Dominick
25-02-2020
 10 / 10    5

Wat een fijne service! Gebeld ivm het willen van een vloerverwarming op de bovenverdieping. Meteen een afspraak gemaakt en voordat wij het wisten, lag de moderne vloerverwarming. Een professionele en vakbekwame benadering. Alles werd vooraf tot in de detail uitgelegd en samen overlegd! Ik adviseer iedereen die geen koude voeten méér wilt, dit bedrijf. Zijn heel erg tevreden over de service en gaan hun zeker weten nogmaals benaderen wanneer de vloerverwarming beneden gelegd moet worden. Lees volledig +

 10 / 10    Dominick Fraisl
21-02-2020
 10 / 10    5

Vloerverwarming nieuwbouw woning Dit bedrijf is zeker betrouwbaar en aan te raden Ze komen afspraken na Zijn snel, behulpzaam, mee denkend en heel vriendelijk Je kan ze alles vragen en ze geven overal een passend en eerlijk antwoord op Ik heb gewoon niks negatiefs kunnen vinden om hier te schrijven alles was verlopen zoals ze met je afspreken Het enige waar ik van schrok was het boete verhaal wat in de voorwaarden staat, mij kelder stond namelijk gok weg 10-20cm water in Maar de monteurs loste dit vrij snel op en vond dat heel fijn dat ze daar niet moeilijk over deden. Lees volledig +

 10 / 10    Marvin
18-02-2020
 10 / 10    5

De vloerverwarming werd in 2 fases (diverse etages) gerealiseerd. Werkzaamheden werden kundig en snel verricht. Toen zich na afronding van fase 2 een probleem voordeed, heeft Bryan er alles aan gedaan om een oplossing te zoeken. Uiteindelijk is het netjes afgewikkeld. Echt goed!

 10 / 10    Manon
05-02-2020
 10 / 10    5

Goeie ervaringen met gehad met Vloerverwarming limburg, Eerst is er iemand langsgeweest die alles ging nameten en controleren, daarna in een ochtendje alles ingefreesd en via Vloerverwarming Limburg ook de tegels laten zetten door Mark. alles tot in detail netjes afgewerkt, ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Ik zou hen zeker aanbevelen om vloerverwarming te leggen (evenals tegels zetten)

 10 / 10    Jeffrey Dekkers
12-12-2019
 10 / 10    5

Geweldige vakmensen, mooi gefreesd, dicht langs elkaar. Eigenlijk zonde dat je er niets meer van ziet. Top service!

 10 / 10    Stefan
18-10-2019
 10 / 10    5

Prima werk geleverd. Heldere offerte Afspraak nagekomen Extra check op dekvloer Goed meegedacht op plaatsing verdeler Infrezen verliep probleemloos (stof viel mee) Gijs heeft alles netjes in één dag af gekregen. En de prijs is ook goed. Kortom: aanrader

 10 / 10    Mark
17-09-2019
 10 / 10    5

Leuk bedrijf met vele mogelijkheden, indien u vloerverwarming wenst is Vloerverwarming Limburg zeker een aanrader.

 10 / 10    Nico
18-07-2019
 10 / 10    5

Tijdens een complete verbouwing krijg je met heel wat bedrijven te maken. Vloerverwarming Limburg staat voor ons bovenaan. Qua prijs de helft (!) goedkoper dan een andere offerte en in aanloop naar de levering veel e-mail contact kunnen hebben. Samenwerking met de gietvloer levering verliep voorspoedig en het plaatsen van de vloerverwarming verliep erg aangenaam. Vakkundig en met veel vertrouwen. 120m2 werd in één dag aangelegd (tackerplaten)

 10 / 10    Thom
21-01-2019
 10 / 10    5

Offerte snel en transparant. Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles volgens afspraken verlopen. Zeer tevreden met het resultaat.

 10 / 10    Oliver
29-11-2018
 10 / 10    5

Heel erg tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk personeel en goede adviezen. Ga zo door!

 10 / 10    Leanne
29-11-2018
 10 / 10    5

Een heel heldere offerte Vakkundig en snelle installatie Waar ik nog het meest tevreden over ben was hun oplosgerichtheide Door een probleem met MIJN vloer, kon het werk niet in een dag gerealiseerd worden Binnen een halfuur was John ter plekke Alles werd opgelost zonder ook maar een cent te hoeven bij te betalen. Ook een compliment voor de jongeman die het werk uitvoerde Alles schoon en netjes achtergelaten Kortom een bedrijf dat ik gaarne aanbeveel

 10 / 10    Leon
29-10-2018
 10 / 10    5

Fijn bedrijf. ik had eerder al eens een vloerverwarming door hun laten maken. Recht door zee. Op hun advies gelukkig de bestaande vloer eruit gehaald en een nieuwe opbouw gerealiseerd. Oude vloer was achteraf gezien te slecht geweest, nu hebben we een mooie strakke vloer van voor tot achter. Met lekkere warme vloerverwarming erin natuurlijk. Ik heb nog wel een paar klantjes voor jullie.

 10 / 10    Anja
04-03-2018
 10 / 10    5

Hallo Vloerverwarming Limburg, Fijn dat jullie offerte zo transparant is. Hieruit had ikzelf kunnen opmaken wat bij ons van toepassing was en ben ik blij dat ik voor de optie "schoonpuincontainer" gekozen heb. Zo was meteen alles opgeruimd, want er kwamen me nogal wat zakken uit zeg. Alles prima verlopen, advies, huisbezoek en ook de planning was perfect. Gewoon goed. Bedankt. Ik zal jullie verder aanbevelen.

 10 / 10    Andre
04-03-2018
 10 / 10    5

Super service, heel klantgericht en vakkundige medewerkers. We hebben een prima advies gehad en werkzaamheden zijn perfect en tijdig uitgevoerd. Dankjewel

 10 / 10    Jos
02-03-2018
 10 / 10    5

Nazorg, communicatie, installatie kwaliteit, het houden aan afspraken en goede bereikbaarheid en de wil om mee te denken. Allemaal zéér positief!

 10 / 10    Tim
18-02-2018
 10 / 10    5

Uitstekende nazorg. Ook na levering blijft men je uitstekend helpen nette en goedverzorgde installatie, goed advies. Ik ben zeer tevreden

 10 / 10    john
26-01-2018
 10 / 10    5

Vloerverwarming aangeschaft goeie uitleg en zeer goed advies komen afspraken goed na en doen niet moeilijk over wat extra werk ,was dorpel vergeten weg te halen???? Ik beveel ze iedereen aan mvg Fam Garritsen

 10 / 10    Arjan
22-06-2017
 10 / 10    5

Perfecte afwerking. Vriendelijk en vakkundig personeel

 10 / 10    LTVS BVBA
01-02-2017
 10 / 10    5

Snelle reactie op vraagstelling, situatie dezelfde dag ter plekke bekijken en advies gegeven

 10 / 10    Theo
21-08-2014
 10 / 10    5

Prima bedrijf

 10 / 10    v
12-07-2014
 10 / 10    5

Goede communicatie, oplossingsgericht meedenken toen in de planning werkzaamheden tegen zaten.

 10 / 10    Mark
26-04-2014
 10 / 10    5

Vlekkeloos en prettig verlopen, correct volk over de vloer, etc. etc. Niks mis mee. Aanrader.

 10 / 10    Fam.
13-11-2013
 10 / 10    5

 10 / 10    Martien
28-09-2013
 10 / 10    5

John en zijn team hebben bij ons begin juni 2013 een vloerverwarming geïnstalleerd en tevens een tegelvloer (60x60 tegel) gelegd. Het is een enthousiast team met veel kennis van zaken. Werken nauwkeurig en ruimen alles netjes op. Het ziet er prima uit.

 10 / 10    Jan
12-06-2013
 10 / 10    5

Hoi John, De buurman had gelijk, maar dat had ik ook al gezien toen jullie daar bezig waren. Jullie zijn kanjers: perfect werk, netjes alles opgeruimd. Installatie ziet er keurig uit, ook de meterkast. Bedankt en veel succes.

 10 / 10    Pierre
08-05-2013
 10 / 10    5

Een man van de praktijk maar ook deskundigheid. Weet alles goed te verwoorden en komt afspraken na. Liet duidelijk merken wat minimaal wel en niet moet en in het voordeel van de klant denken. Ook zijn werknemer wist goed van aanpakken en gaf ook eerlijk en goed advies.

Toon onze reactie +
Hallo Philip, Bedankt voor je beoordeling. Zoals altijd: We doen gewoon ons best en proberen ons in de plaats van de klant te stellen. Veel succes met de rest van de verbouwing.
 10 / 10    philip
04-04-2013
 10 / 10    5

Toon onze reactie +
Hoi Tom, Nog bedankt voor je mooie beoordeling. Reeds een beetje gewend in de nieuwe situatie? Veel succes verder.
 10 / 10    Tom
26-02-2013
 10 / 10    5

Vriendelijk en toegankelijk. Helpt mee waar het kan. Goede vakmensen in dienst. Afspraken worden nagekomen, snel antwoord op vragen. Geen gebruik van nazorg of garantie gemaakt. Vandaar NVT

Toon onze reactie +
Hoi Maurice, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat betreft de zonnepanelen heb je helemaal gelijk: Destijds waren we ons nog aan 't oriënteren op het gebied van zonnepanelen. Inmiddels hebben we diverse cursussen gevolgd en met succes reeds enkele mooie, goedwerkende installaties geplaatst. Misschien een tip voor de volgende geïnteresseerde: www.zonnepaneellimburg.nl
 10 / 10    Maurice
17-12-2012
 10 / 10    5

Levert vakwerk, werk wordt afgeleverd zoals is afgesproken. Details zijn zeer belangrijk.

Toon onze reactie +
Bedankt voor de mooie beoordeling.
 10 / 10    Ilona
02-12-2012
Klanten vertellen 8,6 44recensies Beoordeel ons

Bent u enthousiast geworden?

Offerte aanvragen

Meer informatie of inzicht in de kosten van uw toekomstige vloerverwarming?

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Klanten beoordelen ons voldoende
Klanten vertellen 8,6 44recensies Beoordeel ons
Social media
Meer informatie nodig?