4.5 / 5.0       19 recensie's
  

Reviews

Schrijf zelf een review
 4 / 5   

Nazorg, communicatie, installatie kwaliteit, het houden aan afspraken en goede bereikbaarheid en de wil om mee te denken. Allemaal zéér positief!

 4 / 5    Tim
18-02-2018
 4 / 5   

Uitstekende nazorg. Ook na levering blijft men je uitstekend helpen
nette en goedverzorgde installatie, goed advies.

Ik ben zeer tevreden

 4 / 5    john
26-01-2018
 5 / 5   

Vloerverwarming aangeschaft goeie uitleg en zeer goed advies komen afspraken goed na en doen niet moeilijk over wat extra werk ,was dorpel vergeten weg te halen????
Ik beveel ze iedereen aan mvg Fam Garritsen

 5 / 5    Arjan
22-06-2017
 5 / 5   

Perfecte afwerking.
Vriendelijk en vakkundig personeel

 5 / 5    LTVS BVBA
01-02-2017
 4 / 5   

Gewoon afspraken nakomen

 4 / 5    John
03-09-2014
 5 / 5   

Snelle reactie op vraagstelling, situatie dezelfde dag ter plekke bekijken en advies gegeven

 5 / 5    Theo
21-08-2014
 4 / 5   

Prima bedrijf

 4 / 5    v
12-07-2014
 5 / 5   

Goede communicatie, oplossingsgericht meedenken toen in de planning werkzaamheden tegen zaten.

 5 / 5    Mark
26-04-2014
 4 / 5   

prettig afspraken te maken en correcte levering.
Afwachten hoe het resultaat is want de verwarming mag nog niet aan !!

 4 / 5    Bert
24-04-2014
 4 / 5   

Aangename en ervaren mensen

 4 / 5    Patrick
23-04-2014
 5 / 5   

Vlekkeloos en prettig verlopen, correct volk over de vloer, etc. etc. Niks mis mee. Aanrader.

 5 / 5    Fam.
13-11-2013
 4 / 5   

 4 / 5    Martien
28-09-2013
 4 / 5   

Het is een goed bedrijf dat snel reageert.
Heeft zijn werk zeer goed gedaan, prijs is ook goed.
We zijn zeer tevreden over de afwerking!

 4 / 5    Marinus
26-06-2013
 5 / 5   

John en zijn team hebben bij ons begin juni 2013 een vloerverwarming geïnstalleerd en tevens een tegelvloer (60x60 tegel) gelegd. Het is een enthousiast team met veel kennis van zaken. Werken nauwkeurig en ruimen alles netjes op. Het ziet er prima uit.

 5 / 5    Jan
12-06-2013
 5 / 5   

Hoi John,
De buurman had gelijk, maar dat had ik ook al gezien toen jullie daar bezig waren. Jullie zijn kanjers: perfect werk, netjes alles opgeruimd. Installatie ziet er keurig uit, ook de meterkast. Bedankt en veel succes.

 5 / 5    Pierre
08-05-2013
 4 / 5   

Een man van de praktijk maar ook deskundigheid. Weet alles goed te verwoorden en komt afspraken na.
Liet duidelijk merken wat minimaal wel en niet moet en in het voordeel van de klant denken.
Ook zijn werknemer wist goed van aanpakken en gaf ook eerlijk en goed advies.

Toon onze reactie +
Hallo Philip,
Bedankt voor je beoordeling.
Zoals altijd: We doen gewoon ons best en proberen ons in de plaats van de klant te stellen.
Veel succes met de rest van de verbouwing.
 4 / 5    philip
04-04-2013
 5 / 5   

Toon onze reactie +
Hoi Tom,
Nog bedankt voor je mooie beoordeling.
Reeds een beetje gewend in de nieuwe situatie?
Veel succes verder.
 5 / 5    Tom
26-02-2013
 4 / 5   

Vriendelijk en toegankelijk. Helpt mee waar het kan.
Goede vakmensen in dienst.
Afspraken worden nagekomen, snel antwoord op vragen.

Geen gebruik van nazorg of garantie gemaakt. Vandaar NVT

Toon onze reactie +
Hoi Maurice,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat betreft de zonnepanelen heb je helemaal gelijk: Destijds waren we ons nog aan 't oriënteren op het gebied van zonnepanelen. Inmiddels hebben we diverse cursussen gevolgd en met succes reeds enkele mooie, goedwerkende installaties geplaatst.
Misschien een tip voor de volgende geïnteresseerde: www.zonnepaneellimburg.nl
 4 / 5    Maurice
17-12-2012
 5 / 5   

Levert vakwerk, werk wordt afgeleverd zoals is afgesproken.
Details zijn zeer belangrijk.

Toon onze reactie +
Bedankt voor de mooie beoordeling.
 5 / 5    Ilona
02-12-2012

Bent u enthousiast geworden?

Offerte aanvragen
Klanten beoordelen ons voldoende

Social media

   

Meer informatie nodig?

  

Stuur een email