8,0 55 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

De Vloerverwarming Gigant uit Limburg biedt dit voor betaalbare prijs!

Wij installeren in Zuid-Nederland

Een vloerverwarming… Wat een luxe! Althans, qua wooncomfort en esthetiek. Hoe fijn is het niet om altijd lekkere warme voeten te hebben? Hoe prettig wanneer uw woonkamer vrij is van storende radiatoren of convectieputten! De Vloerverwarming Gigant komt naar u toe in Venlo, Venray of Weert om de beste kwaliteit vloerverwarming voor de beste prijs te installeren. Onze servicegerichte instelling en korte levertijden nemen we mee. Belt u ook de ‘stofarm infrezen nummer ‘ van Nederland? Ons telefoonnummer is: 046-8795223. Vraag naar wat de mogelijkheden zijn. 

Nog meer tevreden klanten in Venlo, Venray en Weert?

Wist u dat wij op de klanttevredenheidssite ‘klantenvertellen.nl’ een 9,5 scoren? Dat is natuurlijk niet voor niets. De kwaliteit die hieruit spreekt brengen we ook graag weer naar Venlo, Venray en Weert. Wellicht naar u? Nemen we onze perfect functionerende vloerverwarming systemen, 10 jaar ervaring en vakbekwaam, VCA gecertificeerd personeel ook mee naar uw woning? U vloerverwarming wordt schoon en snel aangelegd en vervolgens op uw Cv-installatie aangesloten. Uw winst is als volgt:

  • 10 tot 15% daling in energiekosten t.o.v. radiatoren
  • Een goede luchtvochtigheid
  • Minder dwarrelend stof
  • Aanbrengen in wanden is ook mogelijk

Hebben we u overtuigd? Kiest u ook voor een vloerverwarming in Venlo, Venray of Weert? Bel dan snel naar: 046-8795223. Wij informeren u graag over het vloerverwarming systeem dat het best aansluit op uw situatie. Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte. En wat dat u van groot formaat ceramische tegels of een natuursteenvloer als finishing touch? Ook dat maken wij uitstekend voor u in orde.

8,0
55 reviews
Beoordeel ons