8,7 62 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

Goed & goedkoop vloerverwarmingsbedrijf

Onder vloerverwarmingbedrijven Nr. 1 stofarm infrezen

Op zoek naar een vloerverwarmingsbedrijf dat goed & goedkoop perfect weet te combineren? Gefeliciteerd: u heeft bij deze een zeer interessante vondst gedaan! De Vloerverwarming Gigant weet mede door eigen fabricage de goedkoopste te zijn terwijl de kwaliteit van onze vloerverwarming systemen volledig is behouden. Bovendien horen wij bij het soort bedrijven dat service hoog in het vaandel draagt. Wat wilt u nog meer? Korte levertijden? Done! Dus bel naar ‘stofarm infrezen nr. 1 van Nederland’. Wij zijn bereikbaar op: 046-707.808.9.

Ons vloerverwarmingsbedrijf scoort een 9,5 op klanttevredenheid

Ons vloerverwarmingsbedrijf scoort maar liefst een 9,5 op de klanttevredenheidsite ‘Klantenvertellen.nl’. Waar zoveel tevredenheid uit voortvloeit? Wat het voordeel van ons is ten opzichte van heel wat andere vloerverwarming bedrijven? We doen een gooi:

  • Deskundigheid op basis van 10 jaar ervaring
  • Alleen VCA gecertificeerd personeel
  • Installatie gebeurt snel en schoon
  • 24-uurs servicedienst
  • Van standaard systeem tot meest luxe variant


Kies voor onze kwaliteit & service!

Vloerverwarming bedrijven… Kies voor onze kwaliteit en service! Kies voor een zorgeloos functionerend vloerverwarming systeem. Bel ons vloerwarmingsbedrijf op: 046-707.808.9 om uw wensen met ons te bespreken. Wij adviseren u graag over passende mogelijkheden, of geven meer informatie over al onze diensten zoals het leggen van een vloer van natuursteen of groot formaat Keramische tegels. Geïnteresseerd in een Vrijblijvende offerte?

8,7
62 reviews
Beoordeel ons