8,0 55 reviews
Vraag offerte aan 046 707 808 9 Wij verstrekken
geen prijzen!

Vloerverwarming? Kies voor een specialist.

De Vloerverwarming Gigant: bijzonder betrouwbaar & betaalbaar

U wilt toch ook een zorgeloos functionerende vloerverwarming? Kies dan zowel qua aanschaf als aanleg en installatie voor een vloerverwarming specialist. Dan komt u nooit van een koude kermis thuis! De Vloerverwarming Gigant is een vloerverwarming bedrijf uit Sittard dat u de beste kwaliteit biedt tegen een bijzonder betaalbare prijs. Tevens is onze instelling zeer service gericht en kunt u bij ons aan van korte levertijden. Wilt u weten welk type vloerverwarming het best bij uw woning past? Bel ons op: 046-707.808.9.

Vloerverwarming Gigant: 10 jaar specialist

Qua stofarm infrezenis ons vloerverwarming bedrijf nummer 1 in Zuid Nederland. Opgeruimd staat netjes. Nietwaar? Ook zijn wij erg trots op de 9,5 waarmee wij op ‘Klantenvertellen.nl’ scoren. Maar ja, onbekommerd kunnen genieten van je vloerverwarming (en warme voeten!) is veel waard. Vindt u ook niet?

Verdere pluspunten van de Vloerverwarming Gigant zijn:

  • 10 jaar ervaring
  • We werken alleen met VCA gecertificeerde monteurs.
  • Snelle en schone installatie
  • 24-uurs servicedienst

Ook warm gelopen?


Ook warm gelopen voor het idee dat een vloerverwarming het best door een specialist geplaatst kan worden? En voor onze prijzen hoeft u het niet te laten! Bel gewoon naar ons vloerverwarming bedrijf op: 046-707.808.9. zodat wij uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Wellicht vindt u lijkt een vloer van natuursteen of groot formaat Keramische tegels u ook wel wat…? Ook hierin zijn wij goed & goedkoop. Vrijblijvende offerte? Vraag gerust!

8,0
55 reviews
Beoordeel ons