4.3 / 5.0       29 recensie's
  


Vloerverwarming laten aanleggen?

Wij leggen de beste vloerverwarming voor de laagste prijs

Dus u overweegt een vloerverwarming te laten aanleggen? Wat dacht u van het laten leggen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs? De Vloerverwarminggigant.nl maakt dit voor u waar. En meer. We staan bekend om onze bijzonder korte levertijden en sterk servicegerichte instelling. Kiest u ook voor nummer 1 in Zuid Nederland wat betreft stofarm infrezen? Bel ons en informeer naar alle mogelijkheden: 046-707.808.9.

De voordelen van een vloerverwarming laten leggen

Al 10 jaar garanderen wij onze klanten een zorgeloos functionerende vloerverwarming. Het aanleggen gebeurt snel en schoon door vakbekwaam, VCA gecertificeerd personeel. Vervolgens sluiten zij het systeem aan op uw bestaande CV-installatie. De opbrengst is flink:

  • 10-15 % energiebesparing in vergelijk met radiatoren
  • Betere luchtvochtigheid
  • Geen lelijke/ onhandige radiatoren
  • Minder stofcirculatie
  • Warme voeten

Informeer naar het soort vloerverwarming dat wij voor u kunnen aanleggen. Desgewenst leggen wij tevens uw natuursteenvloer of groot formaat ceramische tegels. Op deze website vindt u hierover meer informatie. Natuurlijk maken we ook graag een vrijblijvende offerte voor u.

Vraag een offerte aan

Indien u een plattegrond van de woning heeft kunt u deze hieronder uploaden (jpg, jpeg, png, gif, pdf)

Indien afwerkvloer is verwijderd, wat is dan de beschikbare hoogte?

Indien u direct na het verzenden geen Bedankt-bericht ontvangt, is uw aanvraag niet verzonden omdat één of meerdere velden niet is ingevuld.


Versturen
Klanten beoordelen ons voldoende

Social media

   

Meer informatie nodig?