4.3 / 5.0       29 recensie's
  


Over ons, Vloerverwarming Limburg

Zeer hoge klanttevredenheid

Wist u dat wij op de klanttevredenheidssite ‘klantenvertellen.nl’ een 8,9 scoren? Dat is natuurlijk niet voor niets. Vloerverwarming Limburg zorgt voor kwaliteit en energiezuinige verwarmingsbronnen. Wij nemen onze perfect functionerende vloerverwarming systemen, 15 jaar ervaring en vakbekwaam, VCA gecertificeerd personeel ook graag mee naar uw woning. 

Vloerverwarming Limburg: al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van vloerverwarming. Hebben wij u overtuigd? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Schrijf een E-mail of vul de offerte aanvraag in en U krijgt binnen 24 uur een gespecificeerde offerte in Uw mailbox.  

Kies voor de Vloerverwarming Limburg: nummer 1 van Zuid-Nederland 

Na 30 jaar ervaring in het verkopen en plaatsen van natuursteen stelde men ons steeds vaker de vraag over vloerverwarming. Dat is de reden dat wij ons 15 jaar geleden zijn gaan specialiseren. Tegenwoordig is de afdeling vloerverwarming uitgegroeid tot een zelfstandig, volwaardig en succesvol
vloerverwarmingsbedrijf met eigen vakbekwame verwarmingmonteurs en een 24-uur servicedienst. Ons personeel is VCA gecertificeerd. Flexibel en vakkundig freest ons team vloeren en verzorgt de installatie op locatie tot in de puntjes. 

Vloerverwarming Limburg is werkzaam in heel Zuid-Nederland, België en NRW (Duitsland). Uiteraard gaan we voor grotere klussen en projecten door het hele land en over landsgrenzen heen. Wij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. We hebben zeer korte levertijden en onze service is optimaal geregeld. Ons professionele team staat graag voor u klaar!

Vloerverwarming Limburg: nummer 1 van Zuid-Nederland!

VCA-gecertificeerd personeel | 40 jaar ervaring in de bouwwereld | 15 jaar specialist in vloerverwarmingen | Zone- en etageregeling kan worden toegepast.Wij installeren in heel Zuid-Nederland, België en NRW (Duitsland).

 

Vraag een offerte aan

      

Vinden de werkzaamheden op een ander adres plaats?

Indien u een plattegrond van de woning heeft kunt u deze hieronder uploaden (jpg, jpeg, png, gif, pdf)

Indien afwerkvloer is verwijderd, wat is dan de beschikbare hoogte?

Indien u direct na het verzenden geen Bedankt-bericht ontvangt, is uw aanvraag niet verzonden omdat één of meerdere velden niet is ingevuld.


Versturen
Klanten beoordelen ons voldoende
Klanten vertellen 8,6 29recensies Beoordeel ons

Social media

   

Meer informatie nodig?